Andante

Üdvözöljük az ANDANTE internetes oldalon, a Szlovák Bandog Klub-ban regisztrált Ameriaki Bandog tenyészállomás honlapján. Fiatal művészcsalád vagyunk Tóthová Petra (www.petratoth.sk) és Jóba Patrik Mgr.art., borászok és ebtenyésztők, akik az Újvári járásban a Párkányhoz közeli (Esztergom mellet) festői szépségű szlovák-magyar nyelvű községben foglalkozik egy olyan különleges fajta, mint a Bandog tenyésztésével, amelyre mint a „kinológiai nemesítés csúcsára tekintünk". Csak kevés ebtenyésztőnek nyílt lehetősége hogy valódi Bandogot láthasson és csak néhány kivételes egyéniség lehetett egy igazi Bandog tulajdonosa. Engedtessék meg nekünk, hogy bemutassunk Önöknek egy igazi ritkaságot, egy olyan fajtát, amely odaadásával, szeretetével és megbízhatóságával majd sokkolja Önt és családját. Szeretnénk, hogy úgy mint mi, Önök is rátaláljanak arra, amit már nagyon régen szerettek volna.

 

Andante Bandog Kennels egy neves Amerikai Bandog tenyésztő farm állomás Szlovákiában. A prioritása a teljes tenyésztési és szakmai szolgáltatások rendelkezése nemcsak a laikus, hanem a szakmai nyilvánosság számára is, amely a valódi Amerikai Bandog tenyésztéséhez és a legfontosabb funkciókhoz a személyek védelme és a saját területe védelme területéhez vonatkozik. Andante Bandog Kennels specializálódott szelektív és minőségi, egyedülálló és kizárólag dolgozó vér sorok Amerikai Bandogok tenyésztése. Aktívan együttműködik a világszerte elismert, vezető tenyésztő állomásokkal és világszerte tenyésztési szakértelemben párbeszédet vezet. Andante Bandog Kennelek a legjobb minőségű kölyökkutyákat tenyészt, specializálja magát a szelektív tenyésztésre és a rendkívül jó minőségű egyének képzésére elsősorban válsághelyzetekben szánt magánszemélyek és tulajdon védelmére.

Teljes FBS-t " Full Bandog Service-t" részesítünk az elit és a különleges erők, a biztonsági szervek számára, a rendőri és katonai erők számára a K9 keretein belül, valamint kihívást jelent az egyéneknek, akik tökéletes családi kedvencet és egyben egy rendkívül megbízható személyes őrt és valamint a tulajdonuk védelmezőjét szeretnének.

                                                                               "Bandog, az egy elit kutya az elit számára!"

 

Julius K9

 

                               Az összes Bandog információk az Andante Bandog Kennels angol verzióban megtekinthetők!

 

Andante Bandog Kennels-K9 breed under partnership with On/Off Bandogs Greece: Andante, On/Off Bandogs Greece, Lucero´s WCK9, Thunderdome pure working Bandogs blood lines. Andante Bandog Kennels is a member of Lucero Bandog (Working Class K9, USA) Owners Club: (Private group for those who own Bandogs from Joseph Lucero's kennel ,or offspring of Lucero Bandogs to other Bandogs).